Blogi

mai

Slaidi skaneerimine poole soodsamalt!

Film ei kesta igavesti. Seepärast pakume raamitud slaidide digitaaliseerimist poole soodsamalt! See on suurepärane võimalus anda vanadele kaadritele uus elu.

Miks peaks skaneerima?

Pilt või kaader muutub emotsionaalses mõttes aastatega aina paremaks – jäädvustused vanadest headest aegadest on perekonna üks suurimaid reliikviaid. Teisest küljest aga tuhmuvad ja lähevad paigast värvid, kaob kontrast ja film muutub ‘teraliseks’. Ja mida aeg edasi, seda suuremate ampsudega ajahammas neid pureb. Seepärast on õige slaidid kapist välja lasta ja anda neile uus väljund.

Kuidas seda tehakse?

Me mõistme, et tegemist on äärmiselt väärtusliku kraamiga, mis eeldab õiget kohtlemist. Nagu ka kõigi muude fototööde puhul hindab koolitatud ja hea värvitajuga laboritöötaja iga kaadri värvibalanssi, Riputa vanad slaidid pildifailidena Facebooki, tee neist väikeseid albumi- või suuri seinapiltekontrastsus ja heledust-tumedust ning korrigeerib seda vastavalt. See on küll ajamahukas protsess, kuid parim ja ainuõige viis saada maksimaalne tulemus.

Suur pilt

Kui loosiõnn Sulle naeratab, saad ühest valitud kaadrist trükkida suure pildi. Justnimelt, kõigi tellijate vahel loositakse sinu enda valitud slaidist võimalus trükkida 60×40 cm suuruses lõppviimistlusega pilt. Hea kvaliteet garanteeritud!

Tingimused

  • pildi resolutsioon – 10×15 cm (1818×1228 px)
  • suuremate formaatide puhul hind kokkuleppel
  • kestab kuni 31. augustini 2011

Hind

Küsimuste korral: 66 88 440


Comments are closed.